Úvod

16.11.2010 17:28

Vážení hosté.

Nabízíme vám příjemné ubytování v rodinném pensionu v horském městečku Boží Dar,Který je svojí nadmořskou výškou 1028m n.m. nejvýše položeným městečkem ve střední Evropě.Nachází se na náhorní plošině v centru Krušných hor vzdáleném 1 km od státní hranice se SRN Oberwiesenthal.

Rodinný pension s restaurací a celoročním provozem se nachází na náměstí v centru Božího Daru nedaleko skiareálu Novako a běžeckých tratí.

Pro letní období je zde připraveno množství stezek a cyklistických tratí a při jejich návštěvě je možné sledovat malebnou a drsnou přírodu Krušných hor.

Pokud si vyberete čas svého odpočinku od jara do podzimu,je zde možnost pěší turistiky a jízdy na horských kolech po vyznačených cestách,velkou předností je snadná dostupnost horských vrcholů.Hrajete-li tenis i zde máte možnost pronajmutí kurtu,nebo návštěva bazénu v hotelu Thermal v Karlových Varech nebo Potůčkách.Nelze opomenout krátkou vzdálenost s lázeňským městem Karlovy Vary,Františkovy a Mariánské Lázně a Kláštercem nad Ohří (Aquapark)a dalšími zajímavými místy.

 Milovníkům zimních sportů můžeme doporučit čtyři lyžařské areály - Novako vhodné pro začátečníky a možností snowtubingu i večerního lyžování,Neklid pro pokročilé lyžaře a pokud si přejete náročnější lyžování vydejte se na Klínovec,nejvyžší horu Krušných hor 1244m n.m. vzdálený 2 km od Božího Daru(Ski Bus).

Další možností je Krušnohorská magistrála (cca80km),kde jsou běžecké tratě propojeny s okruhy v SRN.V případě že nevlastníte lyžařskou nebo běžeckou výzbroj,lze vypůjčit v půjčovnách Božího Daru.

Nabízíme ubytování v 5 zrekonstruovaných dvoulůžkových pokojích s přistýlkou vlastním WC a sprchou s celkovou kapacitou 15 lůžek.Pokoje jsou vybaveny Tv a Wifi připojením k internetu.V patře je společenská místnost s možností posezení.V restauraci je připraveno mnoho dobrot z české a mezinárodní kuchyně a každé ráno připravena bohatá snídaně,též možnost objednávky polopenze.Parkování je zajištěno přímo před pensionem a v letních měsících možnost posezení na venkovní útulné terase..Pension je připraven poskytnout ubytování rodinám s dětmi.

Celý objekt je nekuřácký!

Aktuální ceník-

Letní sezóna - 1.4. - 30.11. - 600 CZK se snídaní

Zimní sezóna - 1.12. - 15.12. - 700 CZK se snídaní

                      16.12. - 21.12. - 800 CZK se snídaní

                      22.12. - 6.1. - 900 CZK se snídaní.

                      7.1. - 28.2. - 800 CZK se snída

                      1.3. - 31.3. 700 CZK se snídaní

                      

                   

Děti do 3 let zdarma bez nároku na lůžko,od 3 - 12 let 50%.